Zuilbeuk rood

Wanneer u op zoek bent naar een zuilbeuk in het rood bent u bij Beukenkwekerij van Ham uit Wintelre op de juiste plek. In ons assortiment vindt u diverse beuken van zeer goede kwaliteit voor het aanleggen van uw tuin. Als rode zuilbeuk kunnen wij u de volgende soorten aanbieden: Fagus sylvatia Dawyck Purple, Fagus sylvatica Rohan Obelisk en Fagus sylvatica Atropunicea in zuilvorm geknipt. Verder kunnen wij elke gewenste beukenplant en vormbeuk leveren en adviseren u over de aanschaf, het planten en het onderhoud.

Zuilbeuk rood aanschaffen bij de specialist


De zuilbeuk heeft een smal opgaande groeivorm. Het is een slanke boom die als volwassen exemplaar wel 20 eter hoog kan worden. De zuilbeuk is zeer vormvast. Bij Beukenkwekerij van Ham vindt u diverse beuken waaronder een zuilbeuk in zowel rood als groen. Wij helpen u graag met het vinden van een zuilbeuk in het rood.

Wij kweken ook in zuilvorm geknipte rode beukenbomen, zuilvorm van de Fagus sylvatica Atropunicea.

Plan een afspraak in bij onze kwekerij in Wintelre

Bent u geïnteresseerd in een zuilbeuk in het rood of groen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. U bent van harte welkom op onze beukenkwekerij om onze beuken te bekijken. Neem hiervoor contact op via info@beukenkwekerij.nl of 06 - 81 92 73 34.

Bekijk ook

beukenboom kopen | bladhoudende beukenhaag | fagus sylvatica