Rode beuk kopen

Wilt u een rode beuk kopen? Dan bent u op de juiste plaats bij Beukenkwekerij van Ham. In ons assortiment vindt u een groot aanbod aan rode beuken tegen voordelige prijzen. Onze beuken zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt om te gebruiken voor de aanleg van tuinen of parken. Bekijk ons aanbod of kom langs bij onze beukenkwekerij, u bent van harte welkom.

Rode beuk of beukenhaag voor een scherpe prijs kopen in Wintelre


U kunt terecht bij ons wanneer u zoekt naar een rode beuk of beukenhaag om te kopen. Wij kweken heel mooie dieprode beuken planten van de beste kwaliteit. De rode beuk,  ook wel Fagus sylvatica Atropunicea genoemd,  heeft een mooie donkerrode uitstraling. Dankzij de chique uitstraling zorgt dit voor een mooie afscheiding van uw tuin. De prijs van een rode beukenhaag of beukenboom is afhankelijk van diverse factoren. We kunnen rode beukenhagen leveren in de hoogtematen 40 /60 cm, 60/80 cm, 80/100 cm, 100/125 cm, 125/150 cm, 150/175 cm, 175/200 cm, 200/225 cm, 225/250 cm en 250/300 cm. Dit zijn de maten boven de grond gemeten vanaf het maaiveld.

Uw beuk of beukenhaag bestellen

Onze voorraad wisselt voortdurend om u te kunnen voorzien van de beste kwaliteit beuken. Wilt u een beuk kopen, dan is het aan te raden deze tijdig te reserveren wanneer u deze bij ons wilt afnemen. U bent van harte welkom bij onze beukenkwekerij om onze beuken zelf te bekijken. Naast het feit dat u uw rode beukenhaag bij ons af kunt nemen, geven wij u graag advies over het planten, het onderhoud en de prijs van de beuken. U zult zeker gaan genieten van uw mooie rode beuk! Wij vertellen u graag alles over de prijs van een rode beukenhaag in een persoonlijk gesprek. Bel naar 06 - 81 92 73 34 voor meer informatie over het kopen van een rode beuk.

Bekijk ook

rode beukenboom | rode leibeuk prijs | zuilbeuk rood