Leibeuk bladhoudend

Zoekt u een leibeuk van de bladhoudende beukensoort Fagus Sylvatica? Kom dan naar Beukenkwekerij van Ham. Hier vindt u een groot assortiment leibeuken. De beuken zijn van uitstekende kwaliteit en ideaal te gebruiken bij het aanleggen van uw tuin of een park.

Kies uit verschillende maten bladhoudend leibeuk

De leibeuk van de zogenaamde bladhoudende beuk (Fagus Sylvatica) vormt zowel in de zomer als in de winter voor een natuurlijke afscheiding voor uw tuin en huis. De leibeuk wordt vaak gebruikt om inkijk van boven af te schermen. De leibeuk wordt steeds vaker toegepast in tuinontwerpen omdat deze in de jaarseizoenen verschillende kleurstellingen heeft. In tegenstelling tot de meest groenblijvende leibomen is de leibeuk wel winterhard. We kunnen zowel groene als rode leibeuken leveren in verschillende diktes. Wij leveren de volgende maten:

  • 10-12 centimeter
  • 12-14 centimeter
  • 14-16 centimeter
  • 16-18 centimeter
  • 18-20 centimeter
  • 20-25 centimeter
  • 25-30 centimeter


Onze standaard schermmaat is 150 centimeter breed bij 120 centimeter hoog of 180 cm breed bij 120 cm hoog. De schermmaat is mede afhankelijk van de diktemaat van de leiboom. Indien gewenst zijn afwijkende maten ook mogelijk. De onderkant van onze schermen zijn afhankelijk van uw voorkeur meestal tussen de 1,75 meter en 2,25 meter hoog.

We hebben nu nog een aantal zogenaamde voorgeleide leibeuken waarvan het rek c.q. scherm al nagenoeg geheel gevuld is. Deze bieden wij aan met een stamhoogte van 180 cm of 200 cm, rekmaat 150 cm breed en 100 cm hoog. Dit zijn supermooie leibeuken.

Bekijk onze leibeuken op onze kwekerij


Heeft u interesse in het kopen van een bladhoudende leibeuk? Wij hebben in ons assortiment diverse leibeuken. U bent van harte welkom om te komen kijken in onze kwekerij. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. We bespreken dan graag uw wensen en kijken wat de mogelijkheden voor u zijn. U kunt ons mailen op info@beukenkwekerij.nl of u belt baar 06 - 81 92 73 34.