Beukenboom kopen

Wanneer u een beukenboom wilt kopen bent u van harte welkom bij Beukenkwekerij van Ham. In onze eigen kwekerij beschikken wij over diverse beuken zoals leibeuken, vormbeuken, treurbeuken en zuilbeuken. Wij geven u graag advies bij het kopen van een beukenboom en voorzien u van de juiste informatie over het planten en onderhouden van uw beukenboom.

Een beukenboom van de beste kwaliteit kopen


U zoekt naar een plek om uw beukenboom te kopen? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Bij onze kwekerij beschikken wij over een groot assortiment beuken. Zo kunt u voor een leibeuk kiezen, die vaak wordt gebruikt om inkijk van bovenaf te schermen. U kunt ook kiezen voor een vormbeuk of een groene treurbeuk (Fagus sylvatica Pendula) als blikvanger in uw grote tuin, of juist een kleine vormbeuk in uw kleine tuin. Welke beukenboom u ook besluit te kopen, onze beuken zijn altijd van zeer goede kwaliteit en zeer geschikt om te gebruiken voor de aanleg van uw tuin of park. Bespreek uw wensen met ons, dan vertellen wij u graag alles over de beukenboom die het beste bij uw situatie past. Wij hebben beukenbomen in diverse diktes en hoogtematen.

Ontvang advies over het planten van uw beukenboom


Bent u van plan om een beukenboom te kopen? Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de ideale beukenboom. Neem contact met ons op via info@beukenkwekerij.nl om een afspraak te maken en maak uw wensen kenbaar. Ook voorzien we u graag van advies voor het planten van uw beukenboom. Heeft u nog vragen? U kunt ons ook telefonisch benaderen via 06 - 81 92 73 34.